Startsida     Nyheter     Produkter     Legoarbeten     Dokument     Presentation     Kontakta oss  

© 2019 Hamatic.se. | Underhålls av Nordisk Web

 
 
FLOORMAN 150

 

 

Floorman 150 är avsedd för att ytrengöra kanter samt mindre ytor av betonggolv från limrester och spackel. Principen är att med höga varv få diamantsegmenten att arbeta effektivare mot betongunderlaget. 

 

 
Läs mer »


FLOORMAN 280 SP

 

 

FLOORMAN 280 SP golvslipmaskin är avsedd för att ytrengöra betonggolv från limrester och spackel. Principen är att med höga varv få diamantsegmenten att arbeta effektivare mot betongunderlaget. 

 
Läs mer »


FLOORMAN 280/400

 

FLOORMAN 280/400 golvslipmaskiner är avsedda för att ytrengöra betonggolv från limrester och spackel. Principen är att med höga varv få diamantsegmenten att arbeta effektivare mot betongunderlaget.

 

 

 
Läs mer »


FLOORMAN 1000

 

 

FLOORMAN 1000 golvslipmaskin är avsedd för att ytrengöra betonggolv från limrester och spackel. Principen är att med höga varv få diamantsegmenten att arbeta effektivare mot betongunderlaget.
Läs mer »


MATT RIVARE WASP

 

MATT RIVARE WASP är en effektiv mattrivare som avverkar alla typer av limmade mattor. Det höga varvet i kombination med knivens unika rörelsemönster ger mskinen en mycket hög avverkningsförmåga. 

 
Läs mer »


Diamantslipskivor

Gul 
Den här diamantsegmentet  är speciellt i sin uppbyggnad. Gjord för att vara väldigt aggresiv. Ger hög prestation. Lämnar ett tydligt slipmönster. Bra mot tjocka lager tex svartlimsanering.

Gul/Grön 
Diamanten arbetar bra på hård betong och har lång livslängd. Hög effektivitet. Lämnar ett mindre tydligt mönster efter sig. Bra mot medetjocka lager.

Röd 
Används till preparerade golv och kan användas för efterslipning till den gul/gröna plattan. Lämnar en fin slipyta efter sig. Hög effektivitet och lång livslängd.
Läs mer »

Produkter
FLOORMAN 150
FLOORMAN 280 SP
FLOORMAN 280/400
FLOORMAN 1000
MATT RIVARE WASP
Diamantslipskivor
Produktblad
Produktutveckling